Verfhandel Ree
 
U bent hier: Acties>Opening Home Made By_REE

Opening Home Made By_REE

Op zaterdag 1 oktober jl hebben wij de (her) opening van onze compleet vernieuwde, verbouwde en uitgebreide winkel mogen vieren.

Om klokslag 15.00 uur zaterdag 1 oktober jl. was het dan ein-de-lijk zover: onze deuren konden weer worden geopend voor ons publiek. Verfhandel Ree is omgetoverd tot een prachtige inspirerende plek waar je álles kunt vinden om van jouw huis een écht thuis te maken, met de nieuwe naam: Home Made By_REE.

Met knallende kurken, ballonnen, bloemen en de aanwezigheid van pers, vele nieuwsgierige klanten, familie, vrienden en mede-investeerders (middels crowdfunding) werd er een periode van twee maanden afzien afgesloten. Er is hard gewerkt, gezwoegd en gezweten, maar het resultaat is dan ook verbluffend mooi! Een prachtige visgraat PVC vloer, sfeerverhogende donkere plafonds, mooie glazen doorkijkjes per 'productgroep', diverse inspirerende moodboards, trendy settings met meubelen en woonaccessoires; de gehele winkel ademt sfeer en warmte en toch is het er ruimtelijk en overzichtelijk.

Hoog tijd om REE dus weer eens een bezoekje te brengen!

 • Verfhandel Ree
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Wij zijn gesloten met:

  Nieuwjaarsdag
  Pasen
  Koningsdag
  Hemelvaartsdag
  Pinksteren
  Kerstmis

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Maakt u dan een afspraak met Jasper de Zwart  (om op een woensdagavond na sluitingstijd langs te komen). In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan hij u dan voorzien van de benodigde adviezen.

 • Verfhandel Ree

  Binnenweg 89
  2101 JE Heemstede
  Telefoon (023) 528 64 79
  Fax (023) 529 21 89
  E-mail info@homemadeby-ree.nl

BACK TO TOP