Verfhandel Ree
 
U bent hier: Assortiment>Gordijnen>Confectiemogelijkheden
Stoffen gordijnen paars velours confectie gordijnroede

Het gordijn zoals jij wilt

Naast de grote collectie stoffen en kleuren kun je ook kiezen welke soort plooi je wilt. De plooi of confectiemethode is afhankelijk van je smaak en de eigenschappen van de gordijnstof. Dit is een overzicht van de meest gangbare plooisoorten.

Enkele plooi – Deze kies je bij zware en volumineuze stoffen (zoals velours)
Dubbele plooi – Veel gebruikt en geschikt voor alle stofsoorten
Drievoudige plooi (of triplooi) – Deze is zeer geschikt voor dunne en lichtere stoffen met een soepele plooival. Minder geschikt om te voeren.
Retourplooi – Geeft een perfecte plooival door de zigzagwerking en is er minder ruimte nodig bij de opengeschoven gordijnen.
Stolpplooi – Geschikt voor mooie platte plooien in vitragestoffen. Deze plooi kan niet opzij worden geschoven.
Vlinderplooi - De naam zegt het al. De stof is gevouwen in de vorm van een vlinder. Deze benaming wordt gebruikt of men zegt 'dubbele plooi' voor deze vorm van confectioneren. 

Nieuw! Waveplooi Gordijnen hangen met deze plooi gelijkmatig in een strakke golfbeweging. 

In plaats van plooien zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals lussen of ringen om gordijnen te maken. De ringen schuif je op een staalkabel of een roede. Meer over de verschillende confectiemethoden weten? Vraag het je Deco Home interieurspecialist.

Roedes
Natuurlijk heeft Deco Home ook een grote collectie van verschillende roedes. Ook hier een grote keus uit vele stijlvormen, van klassiek tot retro of modern. Verkrijgbaar in hout of metaal. Er zijn ook schitterende roedes van ons eigen exclusieve merk dimago®.

 • Verfhandel Ree
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Wij zijn gesloten met:

  Nieuwjaarsdag
  Pasen
  Koningsdag
  Hemelvaartsdag
  Pinksteren
  Kerstmis

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Maakt u dan een afspraak met Jasper de Zwart  (om op een woensdagavond na sluitingstijd langs te komen). In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan hij u dan voorzien van de benodigde adviezen.

 • Verfhandel Ree

  Binnenweg 89
  2101 JE Heemstede
  Telefoon (023) 528 64 79
  Fax (023) 529 21 89
  E-mail info@homemadeby-ree.nl

BACK TO TOP