Verfhandel Ree
 
U bent hier: Winkel>Over Ons
Jasper de Zwart eigenaar Verfhandel Ree

Wie zijn wij?

 

Jasper de Zwart

Ik ben geboren op 27 maart 1979 en kom uit een ondernemersfamilie. Mijn opa van moeders kant had vroeger de schilderswinkel 'Duller & Co' in Amsterdam en is directeur geweest van AKZO Nobel in Sassenheim. Mijn vader heeft samen met zijn broers 'De Zwart Interieurs' in Heemstede en Santpoort gehad. Ik begon bij Ree als stagiair en ben er niet meer weggegaan; sinds januari 2004 ben ik de 'Trotse Eigenaar' van deze prachtige verf- en behangspeciaalzaak!

Het leukste van dit vak vind ik het begeleiden en adviseren van de klant van A tot Z in zowel de technische aspecten alsook op het decoratieve vlak. Van tuinhekje tot de gehele woning! Door aandachtig naar de klanten en hun wensen te luisteren, heb ik geleerd de juiste (kleur-)adviezen te geven. 

Verfhandel Ree bestaat inmiddels alweer 65 jaar! Bent u benieuwd naar een beknopte versie van de geschiedenis van Verfhandel Ree, dan leest u dat hier op onze site.

 • Verfhandel Ree
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Wij zijn gesloten met:

  Nieuwjaarsdag
  Pasen
  Koningsdag
  Hemelvaartsdag
  Pinksteren
  Kerstmis

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Maakt u dan een afspraak met Jasper de Zwart  (om op een woensdagavond na sluitingstijd langs te komen). In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan hij u dan voorzien van de benodigde adviezen.

 • Verfhandel Ree

  Binnenweg 89
  2101 JE Heemstede
  Telefoon (023) 528 64 79
  Fax (023) 529 21 89
  E-mail info@homemadeby-ree.nl

BACK TO TOP