Verfhandel Ree
 
U bent hier: Winkel>Over Ons>Geschiedenis
H. Ree & Zn. etalage Bediening Ree vroeger Ree vroeger sepia

Geschiedenis Verfhandel Ree

In 1947 heeft de wijlen heer Ree senior zijn zaak geopend op de Binnenweg 89 te Heemstede. Met een gestaag groeiende klantenkring groeide zijn assortiment van verfwaren en huishoudelijke artikelen mee. Verschillende verbouwingen hebben plaatsgevonden om deze groei te kunnen waarmaken.

In 1958 kwam zoon H. Ree officieel in dienst bij zijn vader en veranderde de naam in Verfhandel Ree & Zn. De heer H. Ree heeft de zaak zelfstandig voortgezet vanaf 1975. In 1994 werd de zaak overgenomen door zijn (destijds) werknemer G. van Lochem.

In 1997 is Jasper de Zwart bij Verfhandel Ree begonnen met een stage vanuit de opleiding VBO-detailhandel. Dit beviel hem zo goed, dat hij meer aan het werk was dan leren! In 2004 was het zover: Jasper kreeg de kans om de verf- en behangspeciaalzaak over te nemen.

Jasper: "Ik voel me tot de dag van vandaag als een vis in het (ondernemers-)water! Enkele grote en kleinere verbouwingen hebben afgelopen jaren geleid tot een ruimtelijk en overzichtelijk geheel in de winkel. Ook hebben er door de jaren heen wijzigingen in het assortiment plaatsgevonden. Zo hebben we afscheid genomen van de kunstschildersmaterialen, waardoor er ruimte is ontstaan voor de presentatie van raamdecoratie. Op deze manier proberen wij de klant op een breder niveau te bedienen!" Op zaterdag 15 september 2012 hebben wij ons 65-jarig jubileum mogen vieren, nu gaan we op naar de 100! 

 • Verfhandel Ree
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Wij zijn gesloten met:

  Nieuwjaarsdag
  Pasen
  Koningsdag
  Hemelvaartsdag
  Pinksteren
  Kerstmis

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Maakt u dan een afspraak met Jasper de Zwart  (om op een woensdagavond na sluitingstijd langs te komen). In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan hij u dan voorzien van de benodigde adviezen.

 • Verfhandel Ree

  Binnenweg 89
  2101 JE Heemstede
  Telefoon (023) 528 64 79
  Fax (023) 529 21 89
  E-mail info@homemadeby-ree.nl

BACK TO TOP