Verfhandel Ree
 
U bent hier: Winkel>Welkom
Pand Binnenweg 89 Verfhandel Ree Inspiratiebar 2013 Verfhandel Ree

Welkom bij Verfhandel Ree!

Verfhandel Ree is ruim 65 jaar dé verf- en behang speciaalzaak voor Heemstede en omgeving (o.a. Haarlem, Vijfhuizen, Bennebroek, Hoofddorp). Voor professionele DHZ verven, exclusieve Engelse verfmerken, ruim 500 behangcollectieboeken, sfeervolle raamdecoratie en prachtige gordijnstoffen bent u bij Ree aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring bieden wij u service en advies op maat bij het onderhoud en verfraaien van uw woning. Van ouderwets vakmanschap tot trendy kleuradvies, Ree heeft voor u de oplossing! 


Onze winkel is benoemd tot 'Erkend SIKKENS specialist' en daarbij zijn wij dé specialist op het gebied van de unieke kalkmatte Engelse verven zoals Farrow & Ball, The Little Greene, Painting the Past en Pure & Original. Wij geven graag (technisch- of kleur-)advies op maat; door het gesprek aan te gaan, komen we samen met de klant tot de juiste keuzes in kleur en product.


 

 • Verfhandel Ree
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Wij zijn gesloten met:

  Nieuwjaarsdag
  Pasen
  Koningsdag
  Hemelvaartsdag
  Pinksteren
  Kerstmis

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Maakt u dan een afspraak met Jasper de Zwart  (om op een woensdagavond na sluitingstijd langs te komen). In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan hij u dan voorzien van de benodigde adviezen.

 • Verfhandel Ree

  Binnenweg 89
  2101 JE Heemstede
  Telefoon (023) 528 64 79
  Fax (023) 529 21 89
  E-mail info@homemadeby-ree.nl

BACK TO TOP